Punts TIC – La Florida

Des de l’entitat AEMA i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Hospitalet, Pla Integral – Les Planes, la Diputació de Barcelona i Escola de Vida hem obert tres punts TIC al barri de La Florida, on els/les alumnes del curs CPLAN estan fent les pràctiques ajundant a la ciutadania amb les gestions online. Un resurs totalment gratuït i sense demanar cita prèvia.

Els punts TIC estan ubicats a les següents adeces:

– De dilluns a dijuos, de 15h a 18h a l’Espai Jove Sidecar – C/ Teide 20

– Dilluns i dimecres, de 16:45h a 18h a l’Escola Joaquim Ruyra – C/Llorer1

– Dimarts i dijous, de 15h a 18h a l’Oficina del Pla – C/Libèl·lula 8

Nova programació d’Espai Jove

Espai Jove Sidecar pateix una modificació arrel de les noves restriccions COVID-19. Els grups bombolla deixen de dividir-se per franges horàries i comencen a estructurar-se posant el focus en les activitats proposades. Així, a partir del 2 de novembre s’engega una nova programació, en la què els i les joves inscrits poden participar en: Espai Woman, espai de trobada, reforç escolar, equips de futbol, tallers de cuina, d’artesania i culturals. Se segueix conservant el grup de teatre els dilluns a la tarda. 

Si estàs interessat/ada o coneixes algú que ho estigui, tan sols has de venir a recollir la inscripció i portar-la signada!

Programació Nova

CPLAN

Donem la benvinguda al curs de alfabetització digital CPLAN! El curs ha tingut inici en aquest mes d’octubre i es basa en l’aprenentatge de continguts digitals que permetin als i les joves incorporar eines i coneixements digitals per aplicar de forma pràctica. També permet oferir un servei a la comunitat mitjançant punts TIC on els ciutadans poden rebre un servei vinculat a la gestió i tràmits que requereixin d’eines digitals.

DPLAN

Aquest mes d’octubre les i els alumnes de l’IES Eduard Fontserè van iniciar el programa d’adaptació curricular DPLAN. En el mateix adquiriran tots els coneixements relatius a les noves tecnologies. El curs es desenvoluparà a Torre Barrina.